Bijeenkomsten

Het Jezus Centrum is een levendige familie voor iedereen. Je kunt jezelf zijn en makkelijk relaties opbouwen met anderen. In de aanwezigheid van andere gelovigen aanbidden we God en luisteren we naar zijn stem. Het geeft je de kans om te groeien in geloof en je talenten en gaven te delen met anderen. Het zal een effect op je hebben op elk gebied van je leven! We nodigen je van harte uit om een van onze bijeenkomsten in Nijkerk te bezoeken en vertrouwen erop dat je je snel thuis zult voelen.

DIENST

Op zondag is er op Holkerstraat 11 om 10:00u inloop en gebed, om 10:15u koffie en thee, limonade en wat lekkers, waarna we om 10:30u verder gaan met aanbidding en bediening van het Woord en staan we open voor wat de Heilige Geest daar doorheen wil doen. Rondom lunchtijd is er dan vanzelfsprekend heerlijke soep en brood.

HUISKRING

Op donderdag komen we samen in een kleinere groep in de huiskamer. Op deze avonden staat onderling contact en gebed voor elkaar centraal. Ook is er tijd van aanbidding, de mogelijkheid om belevenissen te delen en is er aandacht voor persoonlijke toerusting. Je bent van harte welkom vanaf 19:45u op de Torenstraat 31 bij Johan en Willemijn.

GEBEDSTIJD

Eens in de veertien dagen op zondagavond bidden we. Bidden verandert jou, bouwt de kerk en transformeert Nijkerk. Bidden heeft grote impact op onszelf en de wereld om ons heen. We bidden, geïnspireerd door liefde, met dankbaarheid voor wat God al heeft gedaan en we hebben enorm veel plezier in deze avonden omdat God altijd spreekt. Be there! 20:00u bij Wilfred en Corine thuis, ’t Ruum 19 in Spakenburg.

Kijk even in de Agenda voor actuele informatie. Wat betreft de huiskring: in de week van Loft Worship is er geen bijeenkomst op donderdagavond.